Navigation Menu+

Contemporary | Extension | Cambridge

Posted in domestic, Extension, Planning Permission, Refurbishment

Contemporary glass basement Cambridge

This scheme sought to replace an existing timber balcony to enable better access to light and create a more enjoyable visual connection to the private garden. The proposal enhanced the accommodation and visual amenity on this tight city centre site.

contemporary glass basement extension  contemporary glass basement extension
contemporary glass basement extension  contemporary glass basement extension
contemporary glass basement extension  contemporary glass basement extension
contemporary glass basement extension  contemporary glass basement extension
contemporary glass basement extension  contemporary glass basement extension
contemporary glass basement extension  contemporary glass basement extension
contemporary glass basement extension  contemporary glass basement extension